SPECIAL GUEST ORCHESTRA SAU DEFINIȚIA CALITĂȚII UNEI TRUPE DE NUNTĂ

De curând, școala cu care colaborez a organizat o petrecere pentru deschiderea noului an școlar într-un loc celebru și, totodată, superb din București. Printre saluturi și cocktailuri, timpul trecea cam greu, iar frigul din grădină ne cam storcea de energie.

Asta până să înceapă orchestra invitată să ne trezească din amorțire… Brusc, temperatura corpurilor noastre a crescut cu câteva grade doar cu ajutorul dansului. Muzica aceea energizantă a fost ca o cupă de apă vie. Toate fețele acelea plictisite acum zâmbeau larg și, ocazional, oamenii care abia se cunoscuseră se luau de mână ca niște vechi prieteni ca să întindă o horă sau să salte pe muzică texană. Am dansat și eu ca o adolescentă până nu mi-am mai simțit picioarele…

Muzica are puterea de a scoate tot ce e mai bun din om și de a-l umple de viață! Un eveniment, de orice fel ar fi el, fără participarea unei orchestre talentate, este ca ca o primăvară fără ciripitul păsărilor. Niciodată CD-ul unui disk-jockey nu se va putea compara cu muzica live oferită de o orchestră! Sunetele transmise de o chitară electrică live îți transmite fiori din cap până în picioare, iar vocea frumoasă a unui solist te face să îți alături și propria voce la această sărbătoare a bucuriei. O orchestră îți oferă un spectacol, un concert, o trăire puternică!

Special Guest Orchestra (SGO) face exact acest lucru: oferă experiențe de neuitat! Cine nu ar vrea să aibă la propria nuntă cei mai talentați cântăreți din țară, cum sunt cei doi soliști, participanți la Vocea României? Unde mai pui că și chitaristul orchestrei, Mirel Cumpănaș, a fost membru ani de zile în band-ul de la același show TV și din trupa Cargo… De fapt, toți membrii SGO sunt artisti care vin din alte proiecte muzicale de renume național si internațional.

Special Guest Orchestra sunt foarte căutați pentru a ajuta la crearea unei atmosfere frumoase la nunți, evenimente private sau de business. Muzica lor este reorchestrată într-un fel aparte, abordează stiluri muzicale variate, dar cu o amprentă personală ce încântă publicul de fiecare dată. Ei sunt cei care fac diferența între un eveniment reușit și unul banal.

Dat fiind că acest band de nuntă activează încă din 2014, au căpătat suficientă experiență pentru a simți publicul și a se adapta la cerințele lui astfel încât toată lumea să fie fericită și să se distreze la petrecere. Împreună, au cântat atât pe scene mari cât și la evenimente private. Există atâtea dovezi la doar un click distanță, și tot aici se poate lua legătura cu ei atât de ușor…

Oricine dorește o trupă de nuntă de calitate, cu siguranță, se va gândi mai întâi la Special Guest Orchestra, iar ei își merită cu prisosință acest loc!

Sursa: Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *